PODIJELI

Jedan od najvećih nogometnih trenera u historiji, legendarni sir Alex Ferguson, više se ne nalazi na odjelu intenzivne njege.

Ferguson je bio u teškom stanju nakon što je u subotu negdje iza 21 sat doživio moždani udar. 76-godišnji Škot imao je krvarenje u mozgu zbog čega je hitno prevezen u bolnicu i odmah operiran.

“Sir Alexu više nije potrebna intenzivna njega te će oporavak nastaviti na redovnom odjelu. Njegova porodica je ushićena razinom podrške i dobrih želja koje je dobila, ali moli za privatnost u narednom razdoblju koje će biti ključno za oporavak”, objavio je Manchester United.

Već jučer su iz Engleske stigle fantastične vijesti. Sir Alex se u utorak ujutro pobudio iz kome, sam je sjedio i pričao je s osobljem bolnice Salford Royal i s članovima svoje obitelji.

Danas su vijesti još bolje. Premda će oporavak biti dug, Ferguson i njegovi najbliži moraju biti strpljivi. Još se uvijek ne zna hoće li moždani udar ostaviti trajne posljedice na jednog od najvećih trenera svih vremena, no sad je najvažnije da se probudio, da je svjestan svega i da se nalazi na odjelu intenzivne njege.

PODIJELI