PODIJELI

Amer Gojak je najugodnije iznenađenje “modre” jeseni. Mladi veznjak napunit će 13. februara 22. godine, a samo dan kasnije s Dinamom na Valentinovo nastaviti svoju europsku priču.

– Ha, tako je ispalo. Nadam se da ću imati dvostruki razlog za slavlje – nasmijao se Amer, koji je vrlo brzo postao jedan od simbola novoga Dinama, igrač koji neumorno radi u oba smjera i koji je pod “budnim okom” mnogobrojnih skauta europskih velikana.

Dinamo je nakon 49 godina osigurao proljeće u Europi.

– Kako vrijeme odmiče, sve više postajemo svjesni ovog uspjeha. Iz svih susreta s navijačima osjećam kako je ova polusezona posebna priča, sretan sam što sam dio generacije koja je nametnula nove standarde u historiji kluba – rekao je Amer Gojak.

– Najviše će mi u pamćenju ostati domaći dvoboj sa Spartakom. Magla, ne vidimo tribine niti navijači nas, ali cijelo vrijeme čujemo njihov huk. I onda je stigao gol koji je pokrenuo sve.

Ove ste jeseni za “modre” odigrali više minuta nego prošle sezone.

– Čini mi se da je to više iznenadilo vas nego mene. Nemam problem sa samopouzdanjem, a sad imam trenera koji izvlači iz mene najbolje.

Jeste li i dalje “napaljeni” na Splićane?

– Ako niste napaljeni na Hajduk, onda niste igrač za Dinamo!

Koji derbi s Hajdukom najviše pamtite?

– Poljudski derbi koji smo dobili 1-0, kad sam asistirao Soudaniju za pobjedu u nadoknadi. Oko centra sam uputio loptu prema Soudaniju, a sljedeće se sjećam kako sam ležao na podu kraj klupe i trenera Peteva, kazao je Gojak za 24sata.hr.

Kladionica MOZZART dala je najbolju ponudu kvota za ovu utakmicu. Dinamo je apsolutni favorit, a Hajduk nikada nije bio u lošijem položaju u odnosu na Modre. Ako odigrate na pobjedu Dinama kvota je 1.50, dok kvota na trijumf Hajduka iznosi 7.00. Ako odigrate na remi kvota je 3.80. Kompletnu ponudu za utakmicu Dinamo – Hajduk pogledajte OVDJE.

PODIJELI