PODIJELI
FOTO: hercegovina.info

Nakon prozivke, trener Zrinjskog Ivica Barbarić se našao na druženju sa novinarima gdje je istakao da su ambicije i ciljevi poznati.

”Ja sam rekao danas igračima da su ambicije i ciljevi poznati. Međutim, to je stimulirajuće, iz razloga što je objektivno da se borimo za naslov prvaka. A objektivno je zato što su oni u posljednje dvije godine doprinjeli da se klub nalazi u ovoj situaciji, da je to najbolji klub u Bosni i Hercegovini. To je njihova kvaliteta, i dobro je što su ti ciljevi ostvarivi. Ali, moramo se koncentrirati na svakodnevni rad, i to je jedini put da ostvarimo zacrtane ciljeve”, kaže Barbarić i dodaje:

”Izložili smo plan rada i što ja očekujem od igrača. Sutra startamo s treninzima. Plan priprema ostaje isti, malo smo uradili neke promjene u skladu s odgađanjem utakmice s Dinamom. Do nedjelje ćemo raditi jednom dnevno, odnosno imat ćemo sutra i prekosutra ljekarske preglede, radit ćemo u grupama i onda ćemo predstaviti plan za Međugorje”.

Potom se novi trener Plemića osvrnuo i na nova pojačanja:

”Tri nova igrača su Blaić, Kukoč i Kobiljar. Kobiljar je mladi igrač koji jako puno obećava, tako da su moja očekivanja također velika. Kukoč je jako kvalitetan igrač bez dileme, i vjerujem da će on doći na razinu koju ima, i bit će veliko pojačanje. Blaić je jako poznato kakav je igrač i dobro će nam doći”.

PODIJELI