PODIJELI

Slaven Bilić povezuje se s klupom Škotske, javlja BBC.

Ipak, bivši selektor Hrvatske radije bi posao u klubu, a Englezi tvrde kako mu je najzanimljiviji upravo škotski velikan Celtic. Privukla ga je historija kluba, kao i njegovi navijači.

Na klupi Celtica trenutno se nalazi Neil Lennon koji je već osigurao titulu prvaka, a mogao bi podići i trostruku krunu, no njegov posao dugoročno i nije baš siguran. On je ionako bio privremeno rješenje nakon odlaska Brendana Rodgersa u Leicester.

Bilić je napustio klubu Al-Ittihada u februaru nakon loših rezultata ove sezone, no istina je da nije baš imao ni najbolje igrače dostupne. Prije toga je uz Hrvatsku vodio Bešiktaš, moskovsku Lokomotivu i Hajduk.

A Bilića u Celticu žele i neke legende West Hama i Celtica. Poput Marca Riepera, koji je tri godine proveo u West Hamu, a isto toliko i u škotskom klubu.

– Pričao sam s Bilićem o Celticu, rekao mu da je to velik klub i on je toga svjestan. Mislim da bi se uklopio tamo. Mislim da ga se West Ham prebrzo riješio, no to tako ide u nogometu kad zaredaš nekoliko loših rezultata. On je jako strastven kad je u pitanju nogomet i mislim da bi njegov stil igre jako dobro pasao Celticu – rekao je Rieper.

PODIJELI