PODIJELI

Iako ima 25 godina, karijera Aleksandra Subića satkana je od uspona i padova. Odlične igre u dresu Borca prije tri godine omogućile su mu transfer u Partizan, ali u beogradskom velikanu nikada nije dobio pravu šansu.

Bio je pozajmljen Slobodi, a potom i Radničkom iz Niša, a od ovoga ljeta ponovo je u Partizanu. No, povrede su onemogućile Subića da se nametne u Partizanu, pa je trenutno u drugom timu regionalnog velikana.

“Relativno sam mlad otišao u Partizan. Za mladog igrača to može da bude mač sa dvije oštrice. Veliki broj mladih igrača iz “Crno-bijelog” dresa otisnulo se u svijet, ali imate i onu drugu stranu, gdje ih je propalo i danas gotovo da i nemaju dodirne tačke sa fudbalom. Iako su u određenom trenutku važili za super talente. Veliki klub, to je mašinerija, neke pogura gore, nekoga dole”, komentarisao je Subić za Pravdabl.

Poredio je i Premijer ligu BiH sa fudbalom u Srbiji. Smatra kako su prevaga beogradski velikani.

“Mislim da nema velike razlike. Ono što je nažalost zajedničko za obje lige jeste da su tereni očajni u većine klubova. Ipak, malu prednost dajem Jelen super ligi zbog vječitih rivala, koji odskaču, ne samo u Srbiji, već i u regionu”, rekao je Subić.

PODIJELI