PODIJELI

Fudbaleri Olimpije savladali su Borac sa 3:2 u prijateljskom susretu odigranom na stadionu ŽAK u Ljubljani.

Domaći su poveli u 8. minutu golom Lupete, a nova uzbuđenja vidjeli smo dvije minute kasnije.

Na sredini terena oštro je fauliran Vladan Danilovic, trener Darko Vojvodić je protestvovao kod glavnog sudije Sagrkovića koji mu je pokazao put na tribine.

Strateg Borca je nastavio sa verbalnim ratom sa arbitrom i tek poslije tri minuta je napustio klupu (na pripremema u Antaliji trener Borca povukao je ekipu s terena u duelu protiv Maribora).

Na 2:0 povisio je Savić u 16. minutu, a Putinčanin je u 29. postigao treći gol za domaće.

U 70. minutu gosti su ostali sa igračem manje pošto je zbog nešto oštrijeg starta isključen mladi Marko Kujundžić.

Ipak, to nije obeshrabrilo igrače Borca koji su preko Bajića u 81. na asistenciju Žeravice, te Popovića u 88. smanjili na konačnih Olimpija – Borac 3:2.

– Nismo imali baš najbolji početak, možda smo malo i previše respektovali rivala. Međutim, u drugom dijelu smo odigrali mnogo bolje, nadigrali domaćina. Mislim da je meč potrajao još malo duže da čak ne bismo ni izgubili. U svakom slučaju odlična provjera za nas – rekao je defanzivac Borca Delimir Bajić.

Borac je nastupio u sastavu: Topolović, Lekanić, Runić, Janičić, St. Dujaković, Danilović, Milutinović, Mojović, Vranješ, Jakupović, Aničić. Još su igrali: Savatović, Bajić, Radulović, Burazor Šikanjić, Kujundžić, Žeravica, Batar.

PODIJELI