PODIJELI

Ante Ćorić je demantovao očevu izjavu o svom statusu u Romi.

Veznjak Vučice je putem društvene mreže Instagram je poručio kako je izjava njegovog oca izmišljena.


Kladionica MOZZART ekipu Valencije vidi kao favorita u duelu sa Valladolidom. Kvota na pobjedu Šišmiša iznosi 1.60, na remi 3.70, a na trijumf gostiju 6.62.

MOZZART nudi još niz opklada na ovaj meč, a izdvaja se kvota da oba tima daju gol koja iznosi 2.05. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.


“Nikad nisam bio prisiljen izabrati Romu, niti je na moju odluku uticao otac ili bilo ko drugi. Od samog početka sam počašćen što mogu nositi dres Rome i cilj mi je činiti to što je duže moguće. Nastavit ću raditi kako bi ispunio taj cilj. Forza Roma!”, poručio je Ćorić.

Hrvatskog fudbalera je podržao i Edin Džeko ohbrabrujućim komentarom, tačnije upotrijebio je stickere koji poručuju da treba ostati snažan.

Podsjetimo, Ćorićev otac Miljenko je prije nekoliko dana u razgovoru za Index kazao da Roma ne želi pustiti njegovog sina.

“Danas me Ante nazvao i rekao da ga Roma ne želi pustiti. Postoje konkretne ponude, Roma to ne krije. Ante više ne želi igrati Italiji. Da smo mogli birati, to je bila posljednja liga za koju bismo se odlučili. Roma je bila prevelik zalogaj, ali nismo imali izbora. No, kako je odnos sa Zdravkom Mamićem bio loš u vrijeme dok je igrao u Dinamu, htjeli smo otići pod svaku cijenu. Htjeli smo bilo što, osim Italije i Francuske, ali izbora nije bilo”, kazao je tada Ćorić stariji.

 

View this post on Instagram

 

Le dichiarazioni attribuite a mio padre, per cui saremmo stati costretti ad accettare la Roma, non sono mai state rilasciate né da lui né da me. Sono stato onorato sin da subito dell’opportunità di vestire la maglia della Roma e il mio obiettivo è continuare a farlo più a lungo possibile. So che dovrò continuare a lavorare duramente per ottenere questo scopo. Forza Roma 💛❤️ The statement attributed to my father, claiming that we were forced to accept Roma, was never given by my father or by anybody else. From the beginning it has been an honour to wear this shirt and my goal is to keep doing so as long as possible. I know that I will have to continue working hard to reach this objective. Forza Roma 💛❤️

A post shared by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

PODIJELI