PODIJELI

Damir Beljo na najbolji mogući način vratio se u ring. Naime, on je u subotu na borilačkom spektaklu Zagreb Fight Nightu u odličnoj borbi, koja je oduševila sve prisutne u dvorani, ali i ispred malih ekrana, pobijedio Lukasa Paszkowskyog.

Nekoliko dana nakon uspješnog porvka boksu Damir Beljo je napisao i emotivnu poruku na svom profilu na Faceboou i upoznao javnost sa povredom koja ga je zadesila u drugoj rundi.

– Evo nikako se obratiti nakon meča,pa evo da vas malo izmorim, a prije svega da se zahvalim. U drugoj rundi meča mi je otišla tetiva lijevog bicepsa i što je meč odmicao bilo je prebolno koristit lijevu ruku, a posebice moje specijalke (udarce u tjelo odnosno jetru). Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali jednostavno ja nisam želio da odustanem po cijenu doslovno života,tako da opet najviše hvala dragom Bogu što je bio uz mene, što mi je dao jaku vjeru u njega,a on mi dao i jaku vjeru u sebe. Mene su i prije ovoga meča srezali na boxrecu,ali i na tome Bogu hvala, ovo im je već 9 put,sa 168 bodova na 26, ali eto ih tamo. Sve ću ja vratit ako Bog da. Desila se i ova povreda,ozbiljna ali i na njoj Bogu hvala i opet neću odustati. Hvala Isusu i hvala Bogu što su me čuvali i što su čuvali i čuvaju moju obitelj i hvala svima vama! Hvala cijeloj Bosni i Hercegovini na velikoj podršci, mom Mostaru,Rami,Risovcu,prijateljima iz Banja Luke,Dalmaciji, posebno Zadru. Puno hvala mojim sponzorima Prva sportska kladionica, Hattrick,starim sponzorima Sik,Euroherc, Arena Sport Centar te Antonio Commerc koji su mi omogućili pripreme u Dusseldorfu,hvala brendu Ulice na vrhunskoj odjeći, također hvala braći Dijakovic i UFD GYM-u,treneru Sukru kao i mom treneru Damiru Miletiću (Fanti) i Damiru Zubcu. Ovaj meč sam posvetio svome ujaku Branku kojem je dijagnosticiran zloćudni tumur na plućima,on mi je prolazio kroz glavu kad mi se desila ova ozbiljna povreda u meču i nisam želio da odustanem i tako želim da ni on ne odustaje nego da se bori ko tigar, a to i jeste i uz borbu i dragog Boga sve je moguće jer Bogu ništa nije nemoguće. Volim te ujko i Bog ti dao snagu i pomogo ti da skroz ozdraviš – napisao je na svom profilu na Facebooku Damir Beljo.

PODIJELI