PODIJELI

Robert Prosinečki je u decembru postao selektor reprezentacije BiH. Nakon američke turneje krajem ovog mjeseca popularnog Žutog očekuju prvi pravi ispiti na klupi Zmajeva i to protiv selekcija Bugarske i Senegala kada će karizmatični stručnjak na raspolaganju imati najbolje igrače.

Pozivajući se na dobro upućene izvore iz Dinama Večernji list piše kako bi Modri vrlo rado za novog trenera postavili Prosinečkog, ali da od toga neće biti ništa.

“Iako se Žuti i Mamić nikad nisu gledali zaljubljenim pogledima, u Maksimiru bi i Prosinečkom dali u ruke Dinamo. No to se neće dogoditi, Prosinečki je tek postao izbornik Bosne i Hercegovine, a on od svoje riječi neće odstupiti tako da ga nema smisla ni zvati. A i veliko je pitanje bi li došao u Dinamo i da je slobodan. Kad su se sjetili Žutoga, nisu razgovarali o njegovim trenerskim postignućima, uostalom samo je vodio Crvenu zvezdu, a drugo je selektorski posao koji je imao u Azerbajdžanu i sada u BiH”, piše Večernji list.

Marijo Cvitanović je u subotu napustio Dinamo nakon što je višestruki prvak Hrvatske na Maksimiru poražen od Lokomotive sa 1:4.

Inače, Prosinečki će sutra objaviti konačni spisak na koje fudbalere će računati u susretima sa Bugarskom i Senegalom.

PODIJELI