PODIJELI

Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine ulazi, u nikada zanimljiviju, završnicu.

Nekoliko klubova bori se za ulazak u Premijer ligu, a kao najozbiljniji kandidati nameću se vodeća Bosna iz Visokog i drugoplasirani GOŠK iz Gabele.

Sportski direktor tima iz Gabele, Lujo Ilić, vjeruje da njegova ekipa zaslužuje plasman u viši rang i ističe kako GOŠK igra kao Barcelona.

– Nama do kraja pašu samo pobjede. Uvjeren sam da ova ekipa to može napraviti, dobiti svih pet utakmica do kraja i osvojiti prvo mjesto. To nam je jedini cilj. Evo u Gračanici, na kraju utakmice svi domaći gledatelji su ustali i aplaudirali našim igračima. Njima su bodovi bili prijeko potrebni, ali nam ljudi rekoše da bolja ekipa u zadnjih pet godina nije kod njih gostovala. Momci su igrali u stilu Barcelone, to je bila naša najbolja utakmica u ovih petnaest godina koliko sam ja u GOŠK-u.

Na pitanje igra li GOŠK dobro važne utakmice, odgovara:

– Mi igramo daleko najljepši nogomet, ali mislim da trebamo potražiti negdje lijek za skidanje uroka. Puno promašujemo. Stvarno sreće nemamo, evo i utakmicu u Gračanici smo mogli riješiti u prvih pola sata, ali nismo uspjeli pogoditi, pa smo na kraju bili zadovoljni i bodom. Kažem, igramo u polju najljepši nogomet, ali golove teško dajemo. Nadam se da će nam se sreća vratiti u završnici – kaže Ilić za Večernji list.

PODIJELI