PODIJELI

Poslije uspješno organizovana tri kampa ŽRK Dubica ove godine planira još veći kamp sa još više mladih rukometašica. Kamp je prošlih godina okupio 321 učesnicu iz 5 država pa se može reći da je ovo najveći kamp u ženskom rukometu koji je specifičan po tome da pravo učešća imaju samo rukometašice.

ŽRK Dubica kao organizator svake godine ranije kreće u organizaciju sa nekim novim iznenađenjima za kamperke sve u cilju tradicionalnog okupljanja rukometašica jer je na Balkanu, a posebno u Bosni i Hercegovini ženski rukomet zapostavljen.

Ježev gbt kamp je jedini specijalizovani kamp za djevojčice sa ciljem poboljšanja individualnih sposobnosti, sticanja znanja i usavršavanje tehničkih elemenata rukometa. Na kampu sa djecom rade priznati i dokazani stručnjaci iz nekoliko država koji su selektori ili dugogodišnji uspješni treneri u svojim klubovima.

Ove godine kamp će se održati od 22. do 28. jula.

ŽRK Dubica i prvi trener U18 reprezentacije BiH Vladimir Suvajac pozivaju zainteresovane djevojke na tradicionalni rukometni Ježev GBT kamp 2018, a prijavit se možete putem OVOG LINKA.

PODIJELI