PODIJELI

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko novogodišnji odmor provodi sa porodicom u Dubaiju. Dijamant proteklu godinu nije zaključio na najbolji mogući način, a velike “zasluge” za to ima i povreda zbog koje se skoro mjesec dana izbivao sa travnjaka.

Džeko je Novu godinu dočekao sa bivšim i sadašnjim reprezentativnim kolegama Zvjezdanom Misimovićem, Senijadom Ibričićem i Miralemom Pjanićem, a u društvu sa bh. fudbalerima bio je i srebreni sa Mundijala iz Rusije, reprezentativac Hrvatske, Ivan Perišić.

Drugi dan 2019. godine Dijamant je proveo u obilasku privatnog zoološkog vrta u Dubaiju, koji je u vlasništvu Saifa Ahmeda Belhase. Svom domaćinu kapiten Zmajeva poklonio je dres Rome, naravno sa brojem devet.

Da je najbolji bh. fudbaler zajedno sa porodicom zaista uživao u druženju sa divljim životinjama na posjedu Saifa Ahmeda Belhase potvrđuju i fotogrfije koje je objavio na svom zvaničnom Instagram prolu, ali i prolu njegove supruge Amre Silajdžić Džeko.

(faktor.ba)

PODIJELI