PODIJELI

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur odnedavno je u vezi sa kćerkom folk pjevača Milana Topalovića Topalka Helenom Topalović (22), sa kojom se već nekoliko dana provodi na moru, piše Kurir. Par se zbližio nakon što je Džumhur bio uporan i na sve načine pokušavao da dođe do njenog broja telefona.

– Damir se trudi da sakrije svoj ljubavni život od očiju javnosti, pa na društvenim mrežama nikada ne objavljuje fotografije kad je u ženskom društvu. On se uvijek ljuti na drugare koji ga slikaju po separeima u noćnom provodu, ali uprkos tome, u javnosti uvijek isplivaju fotke gdje pozira sa zgodnim djevojkama. Posebno se nervira kada vidi naslove u kojima ga mediji povezuju sa srbijanskim manekenkama i blogerkama, pa samo nekoliko njegovih prijatelja zna sa kim se trenutno viđa, citira Kurir izvor blizak bh. teniseru.

Isti izvor dodaje da se Damir sa Helenom sreo na jednom splavu, gdje se provodio sa nekoliko prijatelja, a jedan od njih je slavio rođendan.

– Topalkova mezimica se na istom mjestu provodila sa drugaricom, pa ju je Džumhur odmah snimio dok je igrala. Sa drugom je odmah počeo da komentariše da mu se svidjela, pa je smišljao kako da dođe do njenog broja. Nije htio da joj šalje piće, pa je namjeravao da joj se javi porukom – ispričao je izvor.

View this post on Instagram

🧜🏻‍♀️

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

Damir je, kako se navodi, kontaktirao sa Helenom nakon što je došao do njenog broja telefona, koji mu je proslijedio menadžer jednog splava u Beogradu.

-Džumhur je Topalovićki odmah poslao poruku. Nahvalio ju je, pa joj je rekao da ju je primijetio na splavu na kom su za vikend bili iste večeri. Brzo je proradila hemija pa su ubrzo postali nerazdvojni, a zajedno su otputovali u Tursku. U Istanbulu su odsjeli u raskošnom hotelu, ali su se dogovorili da na društvenim mrežama ne objavljuju ništa što bi moglo da otkrije da se zabavljaju. Damir se trudi da Heleni ispuni svaku želju i na sve načine se trudi da joj pokaže da sa njom želi ozbiljnu vezu, pošto ga u posljednje vrijeme prati glas da je ženskaroš i da skače sa cvijeta na cvijet, otkrio je izvor.

View this post on Instagram

🖇😍🥰 | @nadja_pavic dress

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

R.S. Sportske.ba/Kurir

PODIJELI