PODIJELI

Najbolji strijelac Prve lige FBiH Nusmir Fajić, i u nastavku sezone nosit će dres Veleža, objavljeno je iz ovog kluba. Nakon što su se pojavile određene informacije kako bi Fajić mogao promijeniti sredinu, iz FK Velež su se oglasili saopštenjem za javnost, koje vam prenosimo u cjelosti:

“Povodom gotovo svakodnevnih navoda koji u posljednje vrijeme preplavljuju raznorazne medije, posebno internet portale, kako će FK Velež Mostar prodati neke od svojih najboljih igrača ključnih za jesenju titulu i naš pohod na Premijer ligu, osjećamo potrebu reagovati na takve natpise i sve takve tvrdnje kategorički odbaciti.

FK Velež neće prodati nijednog igrača, posebno one koji su bili naše najveće uzdanice u prvoj polusezoni. Dobar dio ovih navoda odnosio se na Nusmira Fajića i njegov angažman u FK Tuzla City, Sarajevu, te u nekim inostranim klubovima.

Ovim putem obavještavamo sve one kojima je Velež u srcu da ne strahuju od takvog scenarija. Jedino što se može dogoditi je da naše redove dodatno ojačamo i u nastavak sezone uđemo još jači i spremniji u ostvarenju našeg primarnog ovogodišnjeg cilja, a to je Premijer liga BiH”, navodi se u saopštenju FK Velež.

PODIJELI