PODIJELI

Iz dana u dan mijenjaju se okolnosti i situacija oko senzacije prijelaznog roka: potencijalnog prelaska Luke Modrića iz Reala u Inter, piše Index.hr.

Jedan od simbola Reala, nakon šest godina i četiri osvojene Lige prvaka, bez motiva u Madridu i željan novog izazova, samo što nije potpisao za Inter. Ostalo je “samo” da hrvatski veznjak na današnjem ili sutrašnjem sastanku u četiri oka uvjeri predsjednika Florentina Pereza da ga pusti.

Ali Real je prije tri dana efektno i bez ikakvog objašnjenja samo jednom fotografijom poručio da Modrić ne ide nikamo.

Prvak Europe na društvenim je mrežama objavio kako će u idućoj sezoni izgledati treća, crvena garnitura dresova, a nakon Sergija Ramosa i Raphaela Varanea, kao maneken nove opreme poslužio je Luka Modrić.

Poruka talijanskim medijima i interistima bila je jasna: uključivanjem Modrića u promotivne aktivnosti za novu sezonu daje se do znanja da on ostaje igrač Reala.

Klubovi inače koriste i suprotne poteze pa izostavljanjem ključnih igrača iz reklamnih kampanja ili povlačenjem njihovih dresova iz prodaje jasno pokazuju da oni odlaze.

I nakon što su Modrić i njegova svita došli u Madrid samo kako bi nedvosmisleno zatražili odlazak i poručili da ostanak u Realu ne dolazi u obzir ni pod kojim, pa tako ni radikalno poboljšanim uvjetima, prvak Europe promijenio je priču i napravio upravo ovo što smo napomenuli u prethodnom odlomku.

Real na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru prati 140 miliona ljudi.

Ovo napominjemo zato što je Real upravo promijenio pozadinu na obje spomenute društvene mreže. Pozadinske fotografije na Facebooku i Twitteru sada krasi pet asova: Bale, Benzema, Sergio Ramos, Marcelo i Kroos.

Odreda velikani koji su to i zaslužili. Ali oči bode to što među njima nije playmaker i nakon Ronaldovog odlaska najvažniji i najbolji igrač Reala, kreator igre Kraljevskog kluba i službeno najbolji nogometaš nedavnog SP-a. Nijedan klub na svijetu, pa ni najveći, ne bi takvog majstora izostavio s reklamnog portreta na kojem je čak pet ključnih igrača.

Naravno, navijači Intera koji danima sanjaju o onome o čemu se nikada do sada ne bi usudili sanjati i koji vise na portalima i društvenim mrežama čekajući bilo kakvu vijest ili glasinu o Modriću koja im ide u prilog, ovo su protumačili kao dokaz da ga se njegov klub odrekao i pustio ga u Inter.

Realovci, ipak, nakon što su ostali bez Zidanea i Ronalda, ovo shvaćaju kao novi zabrinjavajući znak da gube i treći simbol ekipe koja je u zadnje tri godine bila prvak Evrope.

PODIJELI