PODIJELI

Kanadski teniser crnogorskog porijekla Miloš Raonić prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem. Novi trener 14. tenisera svijeta bit će Fabrice Santoro koji će ga pripremati za dva američka turnira Masters 1000 serije u Indian Wellsu i Miamiju.

Raonić službeno nije objavio razlog prekida saradnje s Ivaniševićem koji ga je vodio u posljednjih 12 mjeseci i uz čiju je pomoć napredovao sa 38. do 14. mjesta na ATP listi, a najveći rezultati 28-godišnjeg Kanađanina pod Goranovim vodstvom bili su polufinale u Indian Wellsu, četvrtfinala u Wimbledonu i na Australian Openu te u Miamiju i Cincinnatiju. Kanađanin je bio i finalist turnira u Stuttgartu.

Vijest o početku suradnje s Raonićem za francuski sportski dnevnik L'Equipe potvrdio je Santoro, koji je ujedno i trener francuskog tenisača Pierre-Huguesa Herberta te će u sljedećih mjesec dana raditi s obojicom igrača. Zanimljivo je da je Raonić pod Ivaniševićevim vodstvom pobijedio Herberta u tri seta na putu do četvrtfinala u Melbourne Parku.

“Miloš me već prije nekog vremena pitao bi li radio s njim i rekao sam mu da sam zainteresovan, ali samo pod uvjetom da se pridruži Pierre-Huguesu”, pojasnio je Santoro u razgovoru za L'Equipe.

PODIJELI