PODIJELI

Preferira brendove Fendi i Gucci i veliki je fan patika. U svom ormaru ima oko 30 pari Balenciagica čija vrijednost doseže vrtoglavih 150.000 kuna. On je novi igrač Dinama i prava konkurencija dosadašnjem ‘Modrom mačku’ Izetu Hajroviću (27). On je Nigerijac Iyayi Believe (23) Atiemwen, ili jednostavnije – Beli, pišu 24 sata.

Ovaj mladić iz malenog nigerijskog sela Ogbea već je tri godine u Evropi, a prošao je sito i rešeto turske lige da bi ga nogometni put ovoga ljeta doveo u Veliku Goricu. Tamo je maltretirao suparničke obrane pa ga je u svoje redove doveo Dinamo.

A osim sjajnog igrača, ‘modri’ su ovom akvizicijom doveli još jednog modnog eksperta. Belive Atiemwen na svojem Instagramu ima 16 i pol hiljada pratitelja s kojima nerijetko voli podijeliti svoje shopping pohode.

Osim odjeće, Beli je veliki ljubitelj nakita, pa često pozira sa zlatnim lancima.

– Nemam djevojku pa nemam ni problema – napisao je nedavno na svojem Instagram profilu Nigerijac. Ali upitno je dokad će biti slobodan. Jer, osim što je odličan fudbaler, on voli i modu, pa bi sa budućom odabranicom satima mogao pričati o tome.

Osim patika, voli modne dodatke i zlatni nakit te ide u korak sa razvikanim američkim rap zvijezdama poput Travisa Scotta ili Jay Z-a.

A ako ne s djevojkom, onda o modi uvijek može s gore spomenutim Izetom Hajrovićem.

Obojici je ormar pun pa možda i mogu dijeliti dio garderobe. A na pitanje ko je veći “stručnjak” za modu, odgovor ćemo dobiti idućih mjeseci. Stiže proljetna kolekcija, momci su sigurno spremni za nove shopping avanture…

PODIJELI