PODIJELI

Mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović zatražio je od njemačkog HSV-a da ga pusti iz kluba kako bi negdje drugo mogao igrati te je moguć njegov odlazak na posudbu, izjavio je u subotu novi sportski direktor HSV-a Jens Todt.

Halilović je ljetos došao u Hamburg iz Barcelone za 5 miliona eura no ondje je odigrao samo 164 minute u sedam utakmica.

“Alen želi igrati puno više pa nas je zatražio promjenu. Ne isključujemo posudbu”, rekao je na konferenciji za medije 47-godišnji Todt koji je u petak imenovan novim sportskim direktorom te bi na toj funkciji trebao ostati dvije godine.

HSV se nalazi na 16. mjestu među 18 klubova prve njemačke lige, a ekipa se za nastavak sezone priprema u Dubaiju, gdje se nalazi i Alen Halilović koji preferira povratak na španske travnjake. Naime, prošlu je sezonu proveo na posudbi u Sporting Gijonu za koji je odigrao 37 utakmica postigavši pet golova, a još pet puta je asistirao suigračima.

Halilović s HSV-om ima ugovor do ljeta 2020. godine. Posljednji put je nastupio 21. oktobra u porazu 0:3 od Eintracht Frankfurta.

PODIJELI