PODIJELI

Belgijski reprezentativac Eden Hazard već dugo vremena je na radaru Real Madrida, ali teško će Florentinu Perezu poći za rukom da fudbalera Chelseaja dovede na Santiago Bernabeu.

Hazard ima još dvije i po godine ugovora sa Chelseajem, a londonski klub je poznat po kupovini, a ne prodaji. Uz to, Hazard je pokretačka snaga kluba sa STamford Bridgea. Čini se da Perez nema nikakvih šansi da Abramoviča ubijedi da prodajom Hazarda napuni kasu, a i sam Belgijanac “skroman” je po pitanju svoje vrijednosti.

Naime, on misli da u ovom trenutku vrijedi više od Neymara, koji je u spoljednjem prijelaznom roku za 222 miliona eura prešao u PSG iz Barcelone.

“Sada je klubovima potrebno više novca da dovedu bilo kakvog igrača, u tome i jeste problem. Ja sam tu gdje sam i želim sezonu da završim na najbolji način. Poslije toga, imam još dvije godine ugovora. U šali sam prošli put rekao da vrijedim 300 miliona eura. Da li mi je cijena skočila za još 50 miliona eura u prethodna dva mjeseca? 350, to je i dalje mnogo”, rekao je Hazard.

PODIJELI