PODIJELI

Predsjednik Rome James Pallotta odbacio je mogućnost prodaje brazilskog golmana Alissona Beckera, za kojeg se zanima nekoliko velikih europskih klubova.

“Nije mi jasno zašto me ljudi stalno pitaju hoće li Alisson Becker ostati u Romi. Siguran sam da će biti ponuda, ali nemamo ga namjeru prodati, nema šanse, nula”, kazao je Pallotta.

Alisson Becker je stigao u Romu u ljeto 2016. iz brazilskog Internacionala za osam miliona eura, a za njega najveći interes pokazuju Liverpool i Real Madrid. Transfermarkt ga danas procjenjuje na više od 40 milijuna eura.

Ugovor s Romom ima još tri godine.

Ove sezone je jedan od zaslužnijih za velike uspjehe Rome u Ligi prvaka i Serie A. U Ligi prvaka pomogao je zaustaviti Barcelonu i izboriti polufinale u kojem ih čeka Liverpool.

“Zašto ne bismo razmišljali o finalu? Liverpool je snažna ekipa, ali i mi možemo igrati dobro. Igrali smo lijepo protiv Barcelone i rezultat nije pokazao ono što smo vidjeli na terenu u prvoj utakmici. Iznenadili smo ih u uzvratu zahvaljujući treneru”, dodao je Pallotta.

PODIJELI