PODIJELI

Poznato je da sportisti odlijepe za pjevačicama i starletama, a vrhunac toga vidjeli smo u slučaju Ognjena Vranješa, prenosi Telegraf.rs.

Već danima regiju potresa skandal u kom su centralne zvijezde on i Jelena Karleuša, trenutno vodeći rat snimcima i fotografijama, a ranije je bila popularna veza između košarkaša Duška Bunića i pjevačice Dare Bubamare.

Košarkaš rođen u Bihaću 1989., zaljubio se u 13 godina stariju pjevačicu 2017, a ta veza prošla je kroz mnogo turbulencija.

Mediji su prenosili kako su nekoliko puta raskidali, pa se mirili, voljeli su da objavljuju i intimne strastvene fotografije, a nije im smetala ni razlika u visini od čak 49cm.

Ipak, posebno je ostala zabilježena bizarnost sa početka 2017., kada je Duško usred sezone tražio od Krke 10 dana odmora, kako bi sa Darom otišao u Dubai!

Klub se tada borio za opstanak na Jadranu i nije bio u najboljoj situaciji, Duško nije pušten, ali je iskeširao oko 4.000 eura za Daru i njenog brata, koji su 10-ak dana uživali u egzotici.

– Dara već dugo planira da ode na odmor zajedno sa Duškom, ali joj to nikako ne polazi za rukom jer ima brojne nastupe i snimanja. Pošto je uspjela da napravi pauzu, dogovorila se sa Duškom da zajedno odu u Dubai kako bi se opustili i uživali. Međutim, košarkaš nije mogao da napusti klub zbog ugovora koji ga obavezuje da igra utakmice koje su na programu ovih dana. On je prije dvije nedjelje zatražio od čelnih ljudi kluba da ga puste kako bi otišao na putovanje, ali mu oni to nisu dozvolili. Tada je ponudio Dari da uplati putovanje za nju i njenog rođenog brata i tako se osigurao da ga neće prevariti – rekao je svojevremeno jedan izvor za beogradske medije ovim povodom.

Dara je tada htjela da otkaže putovanje, ali kada joj je Duško objasnio da ne može na odmor prije kraja sezone, ona je pristala da ode sa bratom

– Konačno sam našla slobodnog vremena da odem na odmor, mislim da kada dečko djevojci pokloni putovanje, to samo pokazuje koliko je voli i da želi da ona maksimalno uživa i da se opusti. Zato sam sretna i zadovoljna što imam takvu osobu pored sebe – rekla je ponosno tada Dara, koja se i hvalila luksuznim smještajem u kom je odsjela.

Duško Bunić je potom bio i meta prozivki Grobara na jednom meču Krke u Beogradu, na šta je samo odgovorio osmijehom i pozdravom navijačima. Ipak, kasnije mu nije bilo do smijanja, raskinuo je zbog fotografije Dare sa Ćazimom Osmanijem, tokom njenog boravka u Poreču gdje se snimao spot.

Cijeli slučaj sa Vranješom inspirisao je administratore stranice “Dnevna doza Miška Ražnatovića”, pa su objavili Duškovu fotografiju uz prigodan komentar.

– Dobar dan samo Dušku Buniću koji je u jeku Krkine borbe za opstanak tražio 10 dana godišnjeg da vodi Daru Bubamaru u Dubai.

PODIJELI