PODIJELI

Široki Brijeg, po riječima trenera Goce Sedloskog, u revanšu finala Kupa BiH na Pecari protiv Sarajeva ulazi rasterećen, nakon poraza 0:3 na Koševu.

– Imperativa nema, temeljni cilj, plasman u Europu, ostvaren je osvajanjem najvjerojatnije trećeg mjesta u prvenstvu i uzvratu je za očekivati dobru utakmicu u kojoj ćemo, prije svega, dati sve od sebe da pobijedimo, a hoće li to biti dovoljno za trofej, vidjet ćemo, dodao je Sedloski na konferenciji za novinare.

Svjestan činjenice da Široki Brijeg nije bio pravi u prvoj utakmici i da je jako teško pobijediti Sarajevo s 3:0, znajući i da tom istom protivniku Široki još nije zatresao mrežu, trener „Plavo-bijelih“ je kazao i kako Široki lošu igru iz „prvog poluvremena“ u Sarajevu ne može ponoviti te da će nastojati što prije postići gol u uzvratu, jer u nogometu se čuda događaju.

Optimistični su na press-konferencijii bili i nogometaši Matić i Kovačić, obećavši u uzvratu dati sve od sebe.

– Imamo pravo vjerovati, prostora bilo kakvim kalkulacijama nema, a svi moraju pokazati čiji dres nose pa ćemo na Pecari pobijediti Sarajevo, zaključili su Kovačić i Matić.

NK Široki Brijeg uputio je apel gledateljima za fer i sportskim navijanjem u uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH i pozvao svoje simpatizere da napune tribine Pecare i podrže „Plavo-bijele“… U skladu Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima u Zapadnohercegovačkoj županiji, svako nepoštivanje njegovih odrednica, odnosno bilo kakve provokacije i narušavanje javnog reda i mira bit će sankcionirani.

PODIJELI