PODIJELI

Crnogorska odbojkašica Danijela Džaković zbog svog instiktivnog i nesmotrenog gesta našla se u centru pažnje medija u Indoneziji, ali i šire.

Naime,  reprezentativka Crne Gore je na utakmici lige u Indoneziji, gdje je igrala dva mjeseca, na kraju poena ošamarila libera svoje ekipe  Bermillo, nakon što su obje igračice u odbrani u isto vrijeme pokušale “čekićem” da odigraju drugu loptu. Džakovićeva se istog momenta pokajala, postala je svjesna onoga šta je uradila, odmah je zagrlila svoju uplakanu saigračicu, pišu vijesti.me.

 

“Još jedna lekcija u mom životu. Želim da se izvinim mojoj saigračici. Ja je volim, mi smo zaista dobre prijateljice”, kazala je 25-godišnja Džaković.

Video–snimak šamara je odmah postao viralan, a klub naše odbojkašice, Balipur se izvinio navijačima zbog incidenta, ističući da zbog pojačanih emocija ponekad stvari izmaknu kontroli, ali da to ne opravdava gest Džakovićeve, zbog čega je klub i kaznio (ne navodi se kako).

“Nije da mi odobravamo postupke gospođice Džaković prema gospođici Bermiljo, ali od svih tražimo da joj oprostimo i da je ne osuđujemo kao osobu zbog jednog trenutka slabosti”, između ostalog se navodi u saopštenju kluba za koji je nastupala Džakovićeva.

PODIJELI