PODIJELI

Jedan od najboljih igrača Napolija Lorenzo Insigne već neko vrijeme doživljava već pomalo dosadne i plitke provokacije protivnika i prije nego što utakmica krene. Omaleni majstor sa San Paola, visok 165 cm, često je predmet podsmjeha zbog niskog rasta, pa mu rivali često dodjeljuju djecu koja su gotovo visoka poput njega, a s kojima on izlazi na teren uoči utakmice.

Kako je u modernom nogometu svaki način provokacije postao sasvim normalan tako je i Insigne prisiljen trpjeti podvale na spomenuti način, a na San Siru je protiv Milana pokazao da shvaća poentu. Dvoje podjednako visoke djece izašlo je na teren zajedno s njim, a on ih je zagrlio i osmijehom pokazao da ga provokacije ne pogađaju previše.

Šampion kakav je reprezentativac Italije ne opterećuje se svime time pa je i ovog puta reagirao sportski i džentlmenski, iako su se društvene mreže po tko zna koji put zapalile od smijeha, unatoč tome što fora polako premašuje granice ukusa.

Na koncu Napoli nije uspio svladati Milan (0:0), čime je izgubio korak za vodećim Juventusom, koji sada ima velikih šest bodova prednosti u borbi za Scudetto.

PODIJELI