PODIJELI

Najveća borba u UFC-u svih vremena između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova završila je pobjedom ruskog borca. Nakon borbe nastao je pravi kaos. Khabib je izletio iz kaveza i napao člana McGregorovog tima, a nakon toga su se članovi oba tima počeli tući.

Dok su se jedni mlatili izvan kaveza, drugi su se naguravali sa McGregorom u ringu.

Vlasnik UFC-a Dana White najavio je nakon skandala u Las Vegasu otkaze članovima Khabibovog tima zbog napada na McGregora.

Khabib je danas poručio da neće odustati od svog brata kojem je otkazan meč i ako UFC da otkaz Zubairu Tukhugovu koji je udario McGregora da će i on otići.

Khabib je napisao:

“Zašto niste otpustili nikoga iz njihovog tima kada su napali bus i povrijedili nekoliko ljudi? Mogli su nekoga ubiti. Zašto niko ništa ne priča o vrijeđanju moje zemlje, religije, nacije, obitelji? Zašto kažnjavate samo moj tim, kada su oba tima sudjelovala u tuči. Ako kažete da sam ja sve započeo, ne slažem se s tim. Ja sam završio što je on započeo”, napisao je Khabib te dodao:

“Ako nekog morate kazniti, kaznite mene. Zubaira Tukhugov nema ništa s tim. Ako mislite da ću šutjeti zbog svega, prevarili ste se. Otkazali se Zubairin meč i želite ga otpustiti jer je udario Conora. Ne zaboravite da je Conor taj koji je prvi napao mog brata, samo pogledajte video. Ako ga otpustite, gubite i mene. Mi u Rusiji nikad ne odustajemo od braće i ja za brata idem do kraja. Ako ga opet nakon svega odlučite otpustiti, pošaljite mi raskid ugovora, inače ću ga ja sam prekinuti”, napisao je Khabib.

Ruski prvak je još napisao:

“Još jedna stvar. Možete zadržati novac koji ste mi uzeli. Očigledno ste zauzeti s tim i nadam se samo da vam neće zapasti u grlu. Mi smo branili svoju čast i to je najvažnija stvar. Mi idemo do kraja”, poručio je Khabib.

PODIJELI