PODIJELI

Šta je bolje od srpskog vječitog derbija? Dva vječita derbija zaredom! Prvo u fudbalu pa u košarci.

To ćemo imati na meniju ovoga vikenda kada nas prvo očekuje sudar na Marakani u subotu od 18 časova, a potom i u Pioniru u nedelju od 18 časova. Na oba duela će Crvena zvezda biti domaćin protiv Partizana.

E sada, sve to može da postane još bolje i zanimljivije ako se stavi na tiket, a MOZZART kladionica vam pruža jedinstvenu ponudu gdje možete da KOMBINUJETE fudbal i košarku. Odnosno ova dva vječita derbija koja su pred nama. I to, kao što ste i navikli – sa odličnim kvotama!

MOZZART KVOTE ZA FUDBALSKI DERBI

MOZZART KVOTE ZA KOŠARKAŠKI DERBI

Tako možete da se kladite da će Crvena zvezda dobiti oba derbija sa kvotom 3,00 (kao i da neće, kvota – 1,34). Ili da će Partizan dobiti oba derbija sa kvotom 12,00.

Možete i da malo “promiješate” pa odigrate recimo da će Zvezda da dobije fudbalski derbi, a Partizan košarkaški, a kvota na tako nešto je 6,20.

Naši odsteri su se potrudili pa su u ponudu stavili mnogo različitih varijanti, a na vama je samo da ih pogledate i odigrate ono što vam se čini najrealnijim. Recimo, postoji opcija da se odigra i da će na primjer Partizan dati prvi gol u fudbalskom derbiju kao i prvi koš u košarkaškom derbiju sa kvotom 4,75.

Šta vam govori instinkt? Kombinujte fudbalski i košarkaški vječiti derbi u MOZZARTU! Možete to učiniti online (linkovi ispod) ili na uplatno-isplatnom mjestu (istaknute šifre prije svake igre).

Sretno!

BET SPECIJAL PONUDA – VJEČITI DERBI

PODIJELI