PODIJELI

Tonći Kukoč je prošle sezone osvojio titulu prvaka sa Zrinjskim.

Kontroverzni napadač se u razgovoru za hrvatske medije prijestio jedne situacije kada je poludio na trenera Baku Sliškovića, ali onda ga je smirio jedan povik s tribine.

“Nikada neću zaboraviti prošlu sezonu. Igrali smo utakmicu s Radnikom u Mostaru i trebao sam igrati od prve minute. Dođe Baka i pročita sastav, a mene nema na popisu. Već tu sam se morao smirivati. Dođe drugo poluvrijeme, igra se 60. minuta, ušle su već tri izmjene, a ja nisam ni poslan na zagrijavanje. Gotovo je! Razmišljam hoću li nokautirati Baku ili polomiti svlačionicu”, kaže Kukoč pa nastavlja:

“Završila je utakmica, a ja odlazim prema svlačionici, spreman da sve porušim, kad netko s tribina vikne: ‘Ne možeš ni u Zrinjskome da igraš.’ Taj me čovjek spasio. U inat njemu, ali kunem Vam se, samo u inat njemu nisam napravio sranje.”

U Kukoču je tada proradio inat i to je bila dobitna formula.

“Bio je Uskrs, a ja sam došao trenirati. Nisam uzeo niti jedan slobodan dan i sve mi se to vratilo. Baka me stavio u igru u zadnjih pet utakmica i osvojio sam naslov. Na zadnjoj utakmici protiv Slobode na stadionu je bilo 20.000 ljudi. Izlazim u 80. minuti, a cijeli stadion skandira moje ime. Imao sam odličan odnos s navijačima. Osjećao sam se kao da sam rođeni Mostarac. Nikada ih neću zaboraviti. Zahvalan sam na takvim stvarima”, rekao je Kukoć koji trenutno nastupa za Honved.

PODIJELI