PODIJELI

Luka Modrić je prelomio – ostaje u Realu.

Tako tvrdi “As”, koji navodi da je hrvatski fudbaler obavijestio čelnike kluba da ne želi da ide u Inter.

Najbolji igrač Mundijala prije dva dana je počeo da trenira, očekivalo se da će se sastati sa Florentinom Perezom. Do sastanka, tvrdi “As”, sada neće doći, jer je Modrić poručio da ostaje u Madridu.

Postoji i druga strana – za ostanak u Realu dobiće znatno veću platu, piše španski list,

Modrić trenutno zarađuje oko sedam miliona eura po sezoni, što je manje od Bejla i Ramosa (po 11 miliona), te Krosa i Benzeme (8,5).

Sada će stvari promijeniti, pa će Modrić do 2020. godine biti u njihovom rangu.

Španski mediji su minulih dana pisali da je Modrićeva želja da ode, zapravo, motivisana željom da dobije bolje uslove u Realu, nakon što je proglašen za najboljeg igrača Mundijala i što je ozbiljan kandidat da bude izabran za najboljeg fudbalera svijeta.

Perez je, navodno, bio razočaran njegovim ponašanjem, posebno zbog toga što su Real iznenada napustili trener Zinedin Zidan i najbolji igrač Cristiano Ronaldo.

Predsjednik madridskog kluba je zbog toga, revoltiran, odmah na početku “sage Modrić” rekao da može da ide za 750 miliona eura.

Perez je, takođe, ljut i na Modrićeve agente, a posebno, tvrde mediji, na Peđu Mijatovića, koji zastupa hrvatskog fudbalera, sa Vladom Lemićem, poznatim menadžerom.

Izgleda da je prvi čovjek Reala na kraju, ipak, popustio i pristao da Modrića izjednači sa najbolje plaćenim igračima u klubu.

PODIJELI