PODIJELI

Alfa i omega Dinama Zdravko Mamić, koji se kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa nalazi u BiH, čestitao je zagrebačkom klubu na historijskom uspjehu.

Dinamo se pobjedom u četvrtak navečer na Maksimiru protiv Spartaka iz Trnave (3:1) plasirao u šesnaestinu finala Evropske lige, a Mamić zbog ovoga uspjeha nije krio oduševljenje, pa je iskoristio priliku da čestita na uspjehu.

“Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!”, napisao je Mamić na svom Facebooku.

PODIJELI