PODIJELI

Veoma uzbudljiv meč trećeg kola ABA lige u Baru su odigrali Mornar i Partizan. Na kraju je bilo

Iako su gosti postigli prve poene prvi period je u potpunosti pripa odomaćim koji su nakon 10 minuta igre imali vodstvo od 25:14. Nastavio je crnogorski tim sa odličnom igrom i u drugoj dionici, a na poluvrijeme su otišli sa 14 poena prednosti(50:36).

Drugu četvrtinu obilježio je i dolazak mladenaca na tribine s navijačima Partizana, ali tek vjenčani par nije ukrao šou košarkašima koji su se pobrinuli da finiš utakmice protekne u velikoj drami.

Dramatičan finiš se nije mogao naslutiti nakon treće četvrtine i vodstva Mornara(72:59). Beograđni su dobrom igraom u odbrani i sigurnom realizacijom u napadu postepeno smanjivali prednost, a na tri minute prije kraja stigli su i na -2(81:79). Tada je na scenu stupio Vranješ koji pogađa dvije trojke i tako Mornar vraća u život. Na kraju je rezultat bio 97:94.

Vranješ je na kraju meč završio sa 26 poena, odličan je bio i Koeing sa 23 poena. Kod gostiju Gagić je zabio 23, Paige je dodao 20. . Gegić je pružio skromnu partiju, a meč je završio sa 3 poena.

PODIJELI