PODIJELI
FOTO: Jusuf Rujanac

Eldin Harbaš, mladi i super talentovani fudbaler iz SAD-a jučer je stigao na okupljanje U16 reprezentativaca BiH u zenički Trening kamp.

Eldin je 14-godišnji napadač Rihmond United-a gdje redovno trese protivničke mreže i trenutno je najbolji strijelac svoje ekipe.

Eldinu je ovo prvo okupljanje i prvi susret sa nacionalnim timom, a upravo je došao da svoje nogometne vještine koje pruža na terenima u Americi pokaže i pred trenerima u selekciji BiH.

Prije nekoliko mjeseci naš portal je izvještavao o ovom talentovanom veznjaku, te na našu preporuku dobio je i poziv na kamp.

Oduševljen je prvim utiscima o kompleksu Trening kampa u Zenici: “Zaista sam oduševljen kompletnim Trening kampom. Tereni, sobe, hrana sve je fanstastično i drago mi je da naša reprezentacija ima jedan ovakav kompleks, kazao je mladi Harbaš, te dodaje da je presretan i ponosan, jer je njegova dugogodišnja želja ispunjena.

– Moja želja je konačno ispunjena i moram da priznam da sam presretan nakon prvog dana u kampu. Ovdje ćemo boraviti do subote, a ja se iskreno nadam da ću se pokazati što bolje pred trenerima kako bih i u budućnosti dobija pozive. Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji vjeruju u mene, a posebno mojim roditeljima koji su uvijek na prvom mjestu. Također želim da se zahvalim i portalu bhtalents.net i Jusufu Rujanacu glavnom uredniku portala i Adnanu Bajriću, na čiju sam preporuku i došao u Trening kamp.

PODIJELI