PODIJELI

Mohamed Salah u ovom je trenutku najbolji strijelac Premiershipa. Zvijezda Liverpoola zabila je 30 pogodaka u ligi, što je pet više od Tottenhamova Harryja Kanea na drugom mjesto. Tome je Salah dodao i osam pogodaka u Ligi prvaka te još jedan u FA Cupu, a s prijateljskim utakmicama prešao nevjerojatnu brojku od 40. Odlične igre nisu prošle nezapaženo ni u FIFA-i 18.

Salah je u igri proglašen najboljim igračem lige za mart, a to mu je donijelo i novu karticu s nevjerojatnim ocjenama. Ona za brzinu/tempo (pace) tako je sada na maksimalnih 99, što ga čini najbržim igračem u igri. Na toj poziciji zamijenio je Cristiana Ronalda i Pierre-Emericka Aubameyanga koji su dijelili prvo mjesto s ocjenom 98. Salahu su značajno poboljšanje i druge ocjene, udarci su skočili ogromnih 20, dodavanja 18, a dribling 10. Zbog svih promjena ukupna ocjena mu je s 83 narasla na 93, što ga smješta među najbolje igrače u igri.

Brzina je kroz sva izdanja FIFA-e bila jedan od najvažnijih atributa u igri. Sada je EA Sports napravio sve da Mohamed Salah na virtualnim travnjacima trpa kao na onim pravim.

PODIJELI