PODIJELI

Nihad Selimović, predsjednik FK Željezničar, dugogodišnji sportski radnik u intervjuu za Sportske iznio je vlastita saznanja o opstrukcijama, milionskom dugu i preprekama, koje im je, kako je rekao, ostavila bivša uprava, odgovog spremaju prozvani.

Premda Selimović nije prozvao niti jednog pojedinca, nego je govorio šta su zatekli, te da do današnjeg dana nije urađena primopredaja. Očito su Selimovićeva upozorenja pogodila bivše čelnike Želje.

“Senad Misimović priprema žestok odgovor. Uskoro će javnost saznati pravu istinu. Misimović je sa svojim timom puno uradio za Želju. Šteta što smo zaustavljeni. Senad je imao viziju kako stvoriti jak klub, izgraditi infrastrukturu, potom dominirati našom ligom. Javnost će uskoro saznati pravu istinu i prave motive napada koji sada dolaze. Sve to čine kako bi sakrili svoju nesposobnost. Puno su naobećavali, a ništa nisu uradili”- izjavio je za Sportske, jedan od najodanijih saradnika i prijatelja Senada Misimovića, koji je želio ostati anoniman.

Željo je na dobrom putu da izbori Evropu, premda je bilo glasina kako je upitno da li će klub dobiti licencu za evropska takmičenja.

(M.S./Sportske.ba)

PODIJELI