PODIJELI

Utakmica protiv ŽRK “Borja” koja je trebala biti odigrana danas je otkazana, saopštili su iz ŽRK Rogatica, kluba koji je prije dvije sezone igrao Premijer ligu BiH.

Susret će biti službeno registrovan pobjedom gostujućeg tima jer Rogatica nije uspjela obezbijediti 600 KM da plati troškove organizacije utakmice.

“Naše djevojke zajedno sa upravom kluba svake sedmice idu od firme do firme, od čovjeka do čovjeka i skupljaju novac kako bi se odigrala utakmica. I čuj skupljaju, ne skupljaju nego PROSE. I tako taman kad se skupi za jednu svaka naredna je upitna. I tako u nedogled.
Ove djevojke naporno treniraju i rade, ostavljaju svoje srce na terenu, igraju pod povredama (leđa, zglobova, šuterske ruke itd) i ne odustaju…i nikada neće. Ove djevojke nisu izabrale ulicu, poroke…izabrale su SPORT. Pretpostavljamo da za većinu ove riječi ‘sport’, ‘požrtvovanost’, ‘odricanje’, ‘ljubav’ nemaju nikakvu težinu. Ove djevojke su stalni član Prve lige RS, igrale su Premijer ligu BIH. One su najuspješniji sportski kolektiv opštine Rogatica ali i dalje nemaju ničiju podršku. Zašto je to tako i ko je za to kriv…..ostaje samo prazna riječ i ništa više. Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su nam davali novac iz svog džepa kako bi smo ispratili takmičenje, hvala opštini Rogatica na budžetu od 9.700KM, hvala sponzorima na dresovima”, saopštili su iz rogatičkog kluba.

PODIJELI