PODIJELI

Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što prije razvede od Jelene Karleuše. Bivši reprezentativac Srbije ipak svojoj supruzi nije oprostio aferu sa Ognjenom Vranješom.

Luksuzna kuća na Dedinju, vrijedna 2,5 miliona eura, pripašće pjevačici i njihovoj djeci Atini i Niki, a takođe će i mjesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 evra. Jedino što od još uvijek aktuelne supruge očekuje jeste da ne oklijeva s potpisivanjem sporazumnog razvoda, piše Kurir.rs.

Sve ovo je prijedlog fudbalera iz brakorazvodnog zahtjeva koji je odavno stigao na Jeleninu kućnu adresu. Ona se još nije o tome izjasnila, barem ne pismeno, ali kako stvari stoje, neće imati mnogo prostora da oklijeva.

– Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što prije okonča. Svjestan je da kćerke Atina i Nika ne smiju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio. Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom prijedlogu, on će Jeleni davati 3.000 mjesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, ljetovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba – priča Kurirov izvor blizak fudbaleru.