PODIJELI

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i srbijanska manekenka Dejana Živković, okončali su ljubavnu vezu, što je postala vijest u gotovo svim domaćim, ali i regionalnim medijima.

Džumhur se nakon raskida veze oglasio na svojoj Facebook stranici te poručio kako je za njega u ovom trenutku mnogo važnije ono što se dešava na terenu.

“Ljubavne veze i raskidi su sastavni dio života. Za mene lično najbitnije je ono što se dešava na teniskom terenu, a nadam se da će medije, moje navijače i javnost više interesovati moje partije nego privatni život. Ono što mogu najaviti je da ću u budućnosti moj ljubavni život malo više čuvati samo za sebe. Pjesme koje sam pjevao apsolutno nemaju nikakve veze s mojim raskidom s Dejanom. To je bila interna šala s mojim trenerom Ilijom Bozoljcem, koji je u duši roker pa sam želio da mu pustim nešto što bi morao da zna”, napisao je Džumhur.

Dejana Živković u posljednjih nekoliko mjeseci u stopu je pratila nastupe Džumhura te se hvalila kako je upravo ona zaslužna za Damirov progres na ATP listi.

PODIJELI