PODIJELI

Kapiten i napadač Portugala, Cristiano Ronaldo, neće nastupiti u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske za sedam dana, pokazao je spisak portugalskog selektora Fernanda Santosa koji je objavljen u petak.

Portugalski selektor objavio je spisak igrača kako za prijateljsku utakmicu s Hrvatskom koja se igra 6. septembra u južnom portugalskom gradu Faru, tako i za duel na startu UEFA Lige nacija protiv Italije, koji je na rasporedu 10. rujna, a bit će odigran u Lisabonu.

Cristiano Ronaldo je zamolio selektora da ga izostavi s prvog reprezentativnog okupljanja nakon poraza u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja. Santos je 33-godišnjem napadaču, novom članu Juventusa, dopustio izostanak.

Popis portugalskih fudbalera za utakmice s Hrvatskom i Italijom

GOLMANI: Beto (Goztepe), Claudio Ramos (Tondela) i Rui Patricio (Wolverhampton);

ODBRANA: Cedric Soares (Southampton), Joao Cancelo (Juventus), Luis Neto (Zenit), Mario Rui (Napoli), Pedro Mendes (Montpellier), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Dortmund) i Ruben Dias (Benfica);

VEZNI RED: Bruno Fernandes (Sporting), Gedson Fernandes (Benfica), Pizzi (Benfica), Renato Sanches (Bayern), Ruben Neves (Wolverhampton), Sergio Oliveira ( Porto) i William Carvalho (Betis);

NAPAD: Andre Silva (Sevilla), Bernardo Silva (Manchester City), Bruma (Leipzig), Gelson Martins (Atletico Madrid), Goncalo Guedes (Valencia) i Rony Lopes (Monaco).

PODIJELI