PODIJELI

FK Sloboda je pokrenula zanimljivu akciju koja za cilj ima da napuni tribine stadiona Tušanj u narednim mečevima.

“Obavještavamo navijače koji kupe ulaznicu za uzvratnu utakmicu polufinala Kupa BiH, da imaju pravo besplatnog ulaska na utakmicu 6. kola BHT Premijer lige BiH – za opstanak u kojoj Sloboda dočekuje NK GOŠK, a koja je zakazana za nedjelju, 22. aprila 2018. godine. Napominjemo, da je ulaz za žene i djecu do 12 godina besplatan te da godišnje ulaznice ne važe za polufinale Kupa BiH.

Podsjećamo, Wwin williams kladionica, poklanja deset orginalnih dresova Slobode koji će biti uručeni tokom uzvratne utakmice polufinala Kupa BiH koja se igra na stadionu Tušanj u srijedu, 18. aprila 2018. godine sa početkom u 18 sati između Slobode i Željezničara. U nagradnoj igri koju organizuju Wwin i FK “Sloboda” Tuzla učestvuju svi koji kupe ulaznicu za uzvratnu utakmicu polufinala Kupa BiH po cijeni od 7 KM, a dobitnici će se odabrati slučajnim odabirom rednog broja na ulaznici. Izvlačenje pobjednika i uručivanje dresova biće upriličeno na poluvremenu utakmice.

Uzvratna utakmica polufinala Kupa BiH u kojoj se sastaju FK Sloboda Tuzla i FK Željezničar Sarajevo, zakazana je u srijedu, 18. aprila 2018. godine na stadionu Tušanj sa početkom u 18 sati”, saopštili su iz tuzlanskog kluba.

PODIJELI