PODIJELI

Face televizija priprema poseban program sa specijalnim gostima iz svijeta sporta, koji će uživo komentarisati igru reprezentacije Bosne i Hercegovine u prijateljskim utakmicama s Bugarskom, Senegalom, Crnom Gorom i Južnom Korejom.

Fudbalska reprezentacija BiH neće igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali će naš državni tim spremno dočekati start Lige nacija i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Naši Zmajevi će odmjeriti snage sa selekcijama Bugarske 23. marta u 17 sati u Razgaradu u Bugarskoj i sa Senegalom 27. marta u 20 sati u Le Havreu u Francuskoj, nakon čega slijede utakmice s Crnom Gorom u Zenici i Južnom Korejom u Seoulu u maju i junu mjesecu.

Selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki je nakon prijateljskih utakmica protiv SAD-a i Meksika istakao da je prezadovoljan formom u kojoj se bh. igrači nalaze.

Gledatelji će u višesatnom programu na Face televiziji zasigurno uživati u sportskom duhu koji će prenijeti gosti te sami igrači i selektor Prosinečki. Face televizija je još jednom pokazala važnost podrške bh. sportu, a posebno Zmajevima koje prati od 2012. godine.

PODIJELI