PODIJELI

Njemački golman Silvio Heinvetter, koji je bio na golu Njemačke na utakmici protiv Slovenije na EP-u u Zagrebu, podsjetio je na All-Star utakmici Bundeslige na skandal sa sucima i Veselinom Vujovićem, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, slovenski selektorizbornik poludio je na kraju utakmice 1. kola EP-a u zagrebačkoj Areni nakon što su suci s istekom vremena dosudili sedmerac iz kojeg je Njemačka izborila bod (25:25). Nijemci su se žalili da su Slovenci stajali u krugu na centru i tako ometali Nijemce pri izvođenju. Nakon gotovo deset minuta pregledavanja snimke, suci su isključili Blaža Blagotinšeka i dosudili sedmerac.

U tom trenutku Veselin Vujović je izašao na parket i stao na gol kao da će on braniti sedmerac, a nakon utakmice se obrušio na EHF. I dok je Slovencima to i dalje velika trauma s EP-a, Nijemcima je očito bilo dosta zabavno.

Tako je Silvio Heinvetter na nedavno odigranoj All-Star utakmici podsjetio na Vujovića jer je u jednom trenutku pozvao maskote da brane sedmerac protivničkom igraču, što na snimci možete vidjeti od 1:34:30.

Nakon što je gol zabijen, Heinvetter je zamolio suce da ga provjere “videotehnologijom”, baš kao što je tražio i u zadnjim sekundama utakmice sa Slovenijom.

Je li htio izravno ismijati Veselina Vujovića nećemo saznati, ali činjenica jest da je slučajnost malo prevelika.

PODIJELI