PODIJELI

Pjevačica Jelena Karleuša najavljuje tužbe protiv medija jer pišu o njenoj porno aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a isplivala je nova prepiska koja dokazuje njihovu vezu, piše Kurir

U porukama koje je pop zvijezda2017. godine slala svom ljubavniku, ona mu obećava brak, tačnije da će cijeli život provesti zajedno, ali mu govori kako uživa u seksu sa njim.

Ognjen je Jeleni 18. oktobra na Instagramu poslao snimak sa meča AEX – Xhanti na kojem je tri dana ranije dao gol, a pjevačica ga je pohvalila i rekla da je on njen ponos. Potom su nastavili perverzno dopisivanje:

“Meni je najlepše i najsrećniji sam kada tebi zabijam”, napisao je Ognjen, a JK mu je odgovorila:

“Bebo, ti mene ubijaš od ku.ca… Sada bih ti dala celu noć da me je.eš onako da cijeli krevet bude mokar od ribice.

Karleuša je u porukama pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. Osim što mu je pisala da bi mu sve radila tokom seksa, pjevačica mu je udovoljavala u svakom smislu. U jednoj prepiski Ognjen je istakao koliko mu je neprijatno što ga pjevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je odgovorila:

“Svašta! Ja ću ti uvijek maziti umorna stopalca i masirati zlatne nožice. I kuvati, pušiti, podržavati, razumjeti te i vjerovati u tebe, zato što te volim i zato što to zaslužuješ. Bebo, ako me stvarno voliš, imat ćemo cijeli život da uživamo. Meni je svaki dan sve teže bez tebe”.

Osim vrelog dopisivanja, Karleuša je Vranješu slala snimke na kojima mazi svoju ri.icu.

“Kako je lijepa”, napisao je Vranješ uz emotikon koji se oblizuje, a onda je dobila odgovor:

“Kako ti nju rasturaš… Bez milosti.”

Vranješ je zbog Jelene želio da se razvede od supruge Danijele, a ona nije željela da rasturi brak sa Duškom, pa je fudbaler poludio i izneo prljav veš.

PODIJELI