PODIJELI

Reprezentacija BiH večeras je nesretno poražena od Italije rezultatom 2:1. Selektor BiH Robert Prosinečki smatra kako “Zmajevi” večeras nisu zaslužili poraz.

“Vidio sam skroz drugačije utakmicu. Imali smo u drugom poluvremenu dvije stoposto šanse. Momci su dali sve od sebe, odigrali odličnu utakmicu. Vrlo teško da će Insignie tako pogoditi više. Očekivali smo da će stisnuti, sve u svemu ne možemo momcima ništa zamjeriti. Bilo je grešaka, ali to je normalno protiv Italije. Zaslužili smo barem bod, mada smo mogli zabiti i drugi i bila bi sasvim drugačija utakmica.

“Teško mi je bilo šta govoriti o Finskoj. Otkako sam tu, imali smo dosta dobrih utakmica. Bili smo loše i izgubili. Sada je baš šteta, sa velikom Italijom smo igrali ravnopravno, bili čak i bolji, mogli smo zabiti i drugi i onda se dogodi eurogol koji će vrlo teško više dati. Sve u svemu trebali bi biti zadovoljni, ako ovako nastavimo neće biti problema”, smatra selektor Bih.

“Grčka je izgubila od Armenije. U devetom mjesecu imamo Lihtenštajn, moramo pobijediti kako bi ušli u grupu da se borimo za odlazak na EP kao drugi.

PODIJELI