PODIJELI

Nogometna BiH i Hrvatska su zatečeni viješću da je Almir Turković imao blaži infarkt.

Nakon neugodne vijesti na redakcijski i privatne brojeve naših novinara zvali su Zekini prijatelji, saigrači, treneri, navijači Vrbanjuše, Sarajeva, Zadra, Hajduka, Osijeka, klubova u kojima je Turković igrao, ali i simpatizeri drugih timova, kako iz BiH, Hrvatske, tako i regiona.

“Almir se dobro osjeća. Snagu mu daje podrška koju dobija sa svih strana. Nema priliku svima lično zahvaliti, pa ovim putem želi svima iskazati zahvalnost za dobre želje i podršku koju dobija sa svih strana svijeta”, izjavio je Elvir Koljenović, Almirov saigrač iz veteranske ekipe i dugogodišnji prijatelj.

Almira je posebno dirnula poruka za brzim ozdravljenjem koju su poslali Bakir Beširević i Dmitru Mitu, nekadašnji Zekini saigrači iz Osijeka.

“Almire čuo sam šta ti se desilo. Oporavi se što prije prijatelju i budi nasmijan kakvog te svi pamtimo”, poručili su Mitu i Beširević.

Runda sa svojim bordo veteranima 24 sata bdije i dovi za Zeku. Zovu navijači i prijatelji iz Osijeka, Zadra, Splita, Zagreba, Austrije, Meksika, Japana…

PODIJELI