PODIJELI

Fudbaleri Sarajeva gostovat će sutra Zrinjskom u Mostaru. Uoči predstojeće utakmice 12. kola BH Telecom Premijer lige BiH razgovarali smo sa Husrefom Musemićem, šefom struke Bordo kluba.

“Položaj na tabeli, rezultati Zrinjskog govore o kvalitetima te ekipe. Imaju kontinuitet. U posljednje vrijeme su jako dobro vođeni od Bake Sliškovića i očekuje nas jedna zahtjevna utakmica. Međutim, mi imamo kvalitet i znamo koji nam je cilj i kako doći do njega. Očekujem dobru utakmicu. Uz maksimalan respekt i poštovanje prema Zrinjskom, ali mi tu imamo svoju računicu.”, rekao je Musemić, osvrnuvši se potom na situaciju u ekipi.

“Almir Bekić ima tri žuta kartona, a pored njega Samir Radovac se nije oporavio nakon Slobode. Svi ostali igrači su na raspolaganju. Sa nama je i Marko Mihojević, koji se oporavio od povrede i vidjet ćemo koliko ga možemo iskoristiti u ovom trenutku.”

Naš šef struke vodio je Sarajevo na dvanaest utakmica protiv Zrinjskog u kojima je imao mnogo uspjeha. On je ostvario učinak od sedam pobjeda…

“Moja dobra statistika? Potrudit ćemo se i nakon ove utakmice da ostane dobra.”, zaključio je Musemić.

Duel Zrinjskog i Sarajeva na rasporedu je sutra sa početkom u 19 sati, uz direktan TV prenos na MOJA TV.

PODIJELI