PODIJELI

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas su u prijateljskoj utakmici savladali ekipu Čelića. Tim Zlatana Nalića u susretu sa niželigašem slavio je rezultatom 3:1. Za Slobodu su pogađali: Terzić, Maksimović i Livančić, dok je utješni gol za Čelić postigao Slomić.

Bila je to svojevrsna uvertira pred derbi sa Tuzla Cityjem za vikend, a Zlatan Nalić još jednom je pružio šansu igračima koji u ovoj sezoni imaju manju ili nikakvu minutažu.

Sloboda je zaigrala u sastavu: Čokorilo, Salihović, Mujkić, Terzić, Maksimović, D. Hodžić, Musić, Kurtalić, Zvonimir Mikić, Livančić, Todorović.

“Raduje činjenica da su odličan moral pokazali i upravo se istakli igrači koje najčešće koristimo u “A” timu kao i par njih mlađih poput Kurtalića i Maksimovića, dok su od novih dobar dojam ostavili Safet Mujkić i Zvonimir Mikić”, rekao je u izjavi za “Sportske.ba” Zlatan Nalić.

Za Slobodu su u ovoj utakmici zaigrali i igrači koji su imali probnu utakmicu: Aldin Kuranić iz Vukovija, Zvonimir Mikić iz Orašja te Safet Mujkić iz kalesijske Bosne.

(N.S./Sportske.ba)

PODIJELI