PODIJELI

Sportski savez Tuzlanskog kantona na sutrašnjoj (četvrtak) svečanoj sjednici posthumno će odati priznanje rahmetli Erni Sinanović, za sve što je tokom dvadesetogodišnje uspješne karijere uradila za žensku odbojku.

Erna je nastupala za ŽOK Polo zatim OK Kula Gradačac i OK Bosna Kalesija. Bila je reprezentativka BiH i njen kapiten, sportašica za primjer, o čemu svjedoče brojna priznanja, kao najuspješnije sportašice Kalesije i Gradačca i mnoga druga.

Sportski savez BiH i sportski savez Gradačca vec su dodjelili poshumno priznanje “Erna Sinanović”, za sve što je učinila za odbojkaški sport u BiH. Erna je 3.januara prerano otišla s ovog svijeta nakon teške saobraćajne nesreće, kada su život izgubile i njene dvije prijateljice.

“Hvala svim klubovima i sportskim savezima, prijateljima, sportskim radnicima, navijačima, njenim saigračicama, trenerima, kolegama, koji su na ovaj način iskazali poštovanje prema Erni i što su u najtežim trenucima bili velika podrška njenoj porodici. Erna neka ti dragi Allah podari lijepi Dženet i vječni rahmet. El Fatiha”, zahvalio je otac rahmetli Erne, gospodin Sulejman Sinanović.

PODIJELI