PODIJELI

Slobodan Starčević danas je izvršio prozivku u FK Krupa. Starčeviću se na prozivci pojavilo 28 igrača, a novo ime u redovima najvećeg iznenađenja u Premijer ligi BiH u ovoj sezoni je Salko Jazvin. Riječ je o napadaču koji je u Krupu stigao iz Čapljine.

“Nadam se da će Jazvin opravdati naša očekivanja”, prokomentarisao je njegov dolazak trener Slobodan Starčević.

Krupa se nakon 18 kola nalazi na visokoj četvrtoj poziciji, ali ovom klubu, tvrdi Starčević, i dalje je cilj sačuvati premijerligaški status.

“Primarni cilj je opstanak u premijerligaškom društvu. Trenutni plasman na tabeli daje nam za pravo da se nadamo Ligi za prvaka, što bi za nas bilo veoma značajno jer bi u tom slučaju mogli da damo dodatnu minutažu mladim fudbalerima”, rekao je Starčević.

Krupa će pripreme obaviti u Makedoniji, a već do sada su dogovorene četiri prijateljske utakmice.

Šef stručnog štaba Slobodan Starčević obavio je prozivku na kojoj se pojavilo 28 igrača, to su: Ilić Mladen, Kutić Jovan, Redžić Ajdin, Vuković Dragan, Vukotić Aleksandar, Maksimović Stojan, Dujaković Nikola, Milanović Slobodan, Koljić Elvir, Jašarević Irfan, Milutinović Zoran, Mirković Uroš, Ljubenović Miljan, Damjanović Nemanja, Pupovac Stefan, Ilić Vladimir, Čomor Denis, Sadiković Enis, Perić Ozren, Aleksić Radosav, Marušić Zoran, Vidović Nemanja, Kajkut Saša, Jazvin Salko, Gvozdenović Nebojša, Guskić Perica, Ninković Uroš, Mrđa Aleksa na spisku se još nalazi Mijić Dušan koji je opravdano odsutan.

PODIJELI