PODIJELI

U subotu, 15. rujna, HKK Ljubuški organizira turnir u uličnoj košarci “Streetball Ljubuški 2018” s bogatim nagradnim fondom.

– Pored svih poteškoća i ove godine organiziramo “Streetball Challenge”, koji smo organizirali i nekoliko prethodnih godina, s tim da je ovogodišnji fond nešto veći. Jedinstvena je ovo prilika za sve ljubitelje košarke u Ljubuškom i okolici da uživaju u vrhunskim predstavama ulične košarke, koja se igra po uobičajenim pravilima tri na tri – najavio je taj sportski događaj jedan od organizatora Ivan Bagarić.

Ukupni nagradni fond iznosi 4.200 maraka, od čega će pobjedniku turnira pripasti 2.500, drugoplasiranoj ekipi 1000, a trećeplasiranoj 500 maraka. Pobjednik u šutiranju trica dobit će 200 maraka.

– Cilj nam je da ovim turnirom promoviramo košarku i obogatimo sportsku ponudu u Ljubuškom, okupimo što više dobrih “basketaških” ekipa i pružimo našim Ljubušacima i ostalim ljubiteljima ove igre priliku da uživaju u vrhunskom spektaklu koji će se održati na Trgu dr. Franje Tuđmana, iza zgrade općine – kazao je tajnik HKK Ljubuški Mario Škegro.

PODIJELI