PODIJELI
FOTO: Mondo

Ekipa Borca izborila je opstanak u Premijer ligi, ali je neizvjesno da li će i naredne sezone igrati u najjačem rangu takmičenja u BiH.

Borac mora isplatiti više od 700.000 KM, od čega čega čak 680.000 FK “Džaja”. Drugostepena komisija za licenciranje NS BiH zasjeda sutra (četvrtak), a Borac nema ni novca ni dogovora sa stranama koje potražuju novac.

“Razgovarali smo sa vlasnikom “DŽaje” Milivojem Glišićem, ali još uvijek nismo uspjeli da nađemo zajednički jezik. Naša želja je da dug vraćamo kao reprogram i naravno u što više rata, ali Glišić je mnogo puta izvaran od ranijih uprava i za sada nismo uspjeli da se dogovorimo. Uglavnom isplata duga prema “DŽaji” poslije više od 20 godina ne može da se više odgađa, jer je sudska presuda postala izvršna”, rekao je Zeljković za “Glas Srpske”.

“Razgovarali smo sa vlasnikom “DŽaje” Milivojem Glišićem, ali još uvijek nismo uspjeli da nađemo zajednički jezik. Naša želja je da dug vraćamo kao reprogram i naravno u što više rata, ali Glišić je mnogo puta izvaran od ranijih uprava i za sada nismo uspjeli da se dogovorimo. Uglavnom isplata duga prema “DŽaji” poslije više od 20 godina ne može da se više odgađa, jer je sudska presuda postala izvršna”, istakao je potpredsjednik Borca.

Zeljković je još jednom ponovio, kako je jedna od opcija, ne pronađe li se kompromis, stečaj, pa bi u tom slučaju banjalučki tim krenuo iz najnižeg ranga takmičenja.

PODIJELI