PODIJELI

Izet Hajrović poveo je svoju ženu Lejlu na Maldive gdje će par provesti zimske praznike u kojima će krilni napadač Dinama pokušati napuniti baterije za nastavak sezone, prije svega europske

Egzotika, rajske plaže, Božić u kratkoj majici… Idealan odmor isplanirao si je Izet Hajrović te sa suprugom Lejlom stigao na Maldive.

No ni ondje se ponajbolji igrač Dinama nije uspio utopiti u anonimnost. Prepoznali su krilnog napadača Dinama na Maldivima, piše 24sata.hr.

– Kad te Maldivci na aerodromu pitaju jesi li ti Izet Hajrović, nogometaš Dinama, onda znaš da ste ti i klub nešto napravili – objavila je Lejla nakon slijetanja u Kihavah.

Doček je bio s bubnjevima, tradicionalnom muzikom… I tako može do početka godine jer 5. januara počinju Dinamove pripreme.

U turskom Beleku bit će od 10. do 26. januara, gdje će igrati pripremne utakmice protiv Besiktasa (14. 1.), Dinama iz Dresdena (15. 1.), bugarskog Tarnova (20. 1.), rumunskog Iasija (21. 1.), Slaska iz Wroclawa (23. 1.) i bečke Austrije (25. 1.).

PODIJELI